ΚΚΕ: Από τις δηλώσεις Καραμανλή επιβεβαιώνεται ότι η αλήθεια δεν θα γίνει γνωστή

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2006 14:17
A- A A+

«Τίποτα δεν πρόσθεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, ώστε να υπάρξει έστω και μια ρωγμή στο σκοτάδι των υποκλοπών και παρακολουθήσεων. Οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν μεγάλες». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την υπόθεση των υποκλοπών.

Όπως επισημαίνεται, από τις δηλώσεις Καραμανλή επιβεβαιώνεται αυτό που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ ότι δηλ. η αλήθεια δεν πρόκειται να γίνει γνωστή.

«Το πρόβλημα των υποκλοπών δεν αφορά ορισμένα πρόσωπα, που κι αν ακόμα εντοπιστούν και τιμωρηθούν, η κατάσταση θα παραμείνει ίδια. Πολύ περισσότερο που οι διάφοροι παράγοντες, κυβερνητικοί και μη, προσπαθούν να εθίσουν την κοινή γνώμη με το διαχωρισμό της παρακολούθησης σε νόμιμη και παράνομη», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα και προσθέτει:

«Ούτε η δικαιοσύνη, ούτε οι όποιες αρχές πρόκειται να φέρουν φως στην υπόθεση, όπως υποστήριξε ο Κ. Καραμανλής, αφού ισχύουν οι αντιδραστικές συμφωνίες και νόμοι των ΗΠΑ και της Ε.Ε., καθώς και όλο το δήθεν "αντιτρομοκρατικό" νομικό πλαίσιο».

«Η εποχή της συγκάλυψης δεν πέρασε, όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. «Δυστυχώς για το λαό διαρκεί ακόμα, αφού δεν έχει βάλει ο ίδιος τέρμα στην αντιλαϊκή πολιτική».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή