«Έσκασαν οι βόμβες» στο πόλο του Ολυμπιακού

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 18:36
UPD:18:38
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Η τριάδα των ηχηρών μεταγραφών του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε την Τρίτη (25/6).

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν αρχικά τον Σέρβο, Στέφαν Μίτροβιτς, ακολούθησε αυτή του Κροάτη, Μάρο Γιόκοβιτς και το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε με έναν ακόμη πολίστα από την Κροατία, τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος περιφερειακός, Στέφαν Μίτροβιτς, έκανε... σεφτέ στις μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο παίκτης έρχεται στον Πειραιά ως πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς μέχρι πρότινος ανήκε στην Φερεντσβάρος, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League, στο Ανόβερο. 

Ο 32χρονος Κροάτης, Μάρο Γιόκοβιτς, έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, εκτός από τη διετία 2013-15, που αγωνίστηκε στην Προ Ρέκο. Ήρθε στους «ερυθρόλευκους» ως αντικαταστάτης του συμπατριώτη του Πάουλο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κάνει το... αντίθετο δρομολόγιο και επιστρέφει μετά από μία διετία στη Γιουγκ.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της διοίκησης ολοκληρώθηκε με τον 32χρονο Κροάτη αμυντικό, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Άντρο Μπούσλιε, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο. 

Ο νέος άσος των Πειραιωτών αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Γιάντραν Σπλιτ, Πριμόριε Ριέκα και Στεάουα Βουκουρεστίου, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Κροατίας (από ένα με τη Μλάντοστ, δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με τη Ριέκα), ένα νταμπλ στη Ρουμανία με τη Στεάουα και τέσσερις φορές την Αδριατική Λίγκα (τρεις με τη Ριέκα και την περασμένη σεζόν με τη Μλάντοστ).

Και οι τρεις προαναφερθέντες είναι Ολυμπιονίκες με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ έχουν μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και σε World League.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις