Ασύρματα ακουστικά Creative Outlier Air με μεγάλη αυτονομία και απόδοση ήχου

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 12:23
UPD:12:35
oneinchpunch
A- A A+
Η Creative Technology ανακοίνωσε την διάθεση των ασύρματων ακουστικών Creative Outlier Air στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας στιγμιαία ασύρματη σύνδεση, μεγάλη αυτονομία και ηχητική απόδοση.
 
Πιο αναλυτικά, τα Outlier Air διαθέτουν εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, αντέχοντας 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η μικρή και ελαφριά θήκη φόρτισης προσφέρει 2 ακόμα φορτίσεις αποδίδοντας ένα σύνολο 30 ωρών. Τα ακουστικά ενσωματώνουν την τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Bluetooth 5.0 που επιτρέπει εκπομπή χαμηλής ενέργειας, έτσι τα Outlier Air αντλούν ελάχιστη ισχύ και προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας.
 
Τα Outlier Air είναι κατασκευασμένα με οδηγούς Γραφενίου ψηλής απόδοσης, οι οποίοι είναι βελτιστοποιημένοι ακουστικά για ομαλή και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το Γραφένιο είναι ένα «μαγικό» υλικό, ανθεκτικότερο από το αλουμίνιο και συγχρόνως λεπτότερο από χαρτί που αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας. Χάρη στις ιδιότητές του και παρόλο που είναι ανάλαφρα τα Outlier Air μπορούν να αναπαράγουν λεπτομερή, ψηλά αλλά και πλούσια μπάσα, χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες στρεβλώσεις και δονήσεις.
 
Επιπλέον, το Bluetooth 5.0 είναι ικανό να εκτελεί εντολές σε διπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με το Bluetooth 4.2 ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από αυτό. Με ενσωματωμένο το επίσης τελευταίας τεχνολογίας chip της σειράς Qualcomm QCC302x, επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει καλύτερη σύνδεση μέσω της ομαλότερης και αδιάλειπτης ροής ήχου και άλλων προηγμένων λειτουργιών όπως το Qualcomm aptX και το Qualcomm TrueWireless Stereo Plus.
 
Με τον συνδυασμό του κωδικοποιητή Qualcomm aptX με τον κωδικοποιητή AAC, ο χρήστης μπορεί να αναμένει πλούσια, βελτιωμένη ποιότητα ήχου για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Tα Creative Outlier Air διατίθενται σε ένα κομψό περίβλημα από αλουμίνιο ενώ είναι συμβατά με τους ψηφιακούς βοηθούς Siri της Apple και Assistant της Google. 
 
Τα Creative Outlier Air είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Public στα 119 ευρώ. 
 

Προτεινόμενα για εσάς