Επιστρέφει ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 13:00
UPD:13:03
EPA/MATTEO BAZZI
A- A A+

Θέμα ωρών ή, ημερών είναι η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό.

Μετά την άρνηση του Ρικ Πιτίνο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «πρασίνων», ο Έλληνας προπονητής έγινε αυτόματα το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του «τριφυλλιού» για 3η φορά μετά το 2012.

Ο δρόμος της επιστροφής, μάλιστα, από σήμερα (24/06) είναι ορθάνοιχτος μετά την επισημοποίηση του «»διαζυγίου» ανάμεσα στον Πεδουλάκη και στο Περιστέρι. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων αναφέρει ότι η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό λύθηκε μετά από αίτημα του ίδιου!

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου. 

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις