Διαμαρτυρία ΠΑΣΟΚ για το διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006 17:30
UPD:18:47
A- A A+

Ανεπίτρεπτη χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τη συμπεριφορά του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος δεν δέχθηκε τους εκπροσώπους των κομμάτων, βουλευτών Θεσσαλονίκης, του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη, του ΚΚΕ ¶γγελου Τζέκη, και του Συνασπισμού Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη, που συνόδευαν τα προεδρεία των εργαζομένων στη Βιομηχανία Λιπασμάτων και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

«Αν πιστεύει ο διευθυντής του Πρωθυπουργού πως αποκλείοντας από τις συναντήσεις του με τους εργαζομένους τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα προστατεύσει την κυβέρνησή, απατάται», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Το κλείσιμο της Βιομηχανίας Λιπασμάτων με κυβερνητική εντολή, που αφήνει στο δρόμο 650 εργαζόμενους και 2.000 συνεργαζόμενους επαγγελματίες, αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση απέναντι στην κοινή γνώμη. Παράλληλα, τέτοιου είδους συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Αγγέλου, απέναντι σε βουλευτές, υποτιμούν το Κοινοβούλιο και αποκαλύπτουν το προειλημμένο των αποφάσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή