Ο ιδανικός συνδυασμός βερμούδας με μακρυμάνικο

Act casually: Ανακαλύψτε μία νέα εκδοχή του casual, που υιοθετεί πρωταρχικά το χιούμορ και την καλαισθησία
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 14:05
UPD:14:07
In Icons We Trust
A- A A+

Η βερμούδα είναι φέτος το βασικό κομμάτι της σεζόν. Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, περισσότερο από ποτέ επιβάλλει την παρουσία της όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στο γραφείο, σαν εναλλακτικό κοστούμι.

Καθώς απομακρύνεται από τις πρόχειρες εκδοχές της, που την ήθελαν κάποτε να συνδυάζεται με t-shirt και σανδάλια, αποχωρίζεται την κλασική, «καλή» εκδοχή της, που την ήθελε να παντρεύεται κυρίως με πόλο μπλουζάκι και sneakers.

IN ICONS WE TRUST

Οι επιλογές είναι τόσες πολλές και οι ευκαιρίες να χτίσετε μία ολοκληρωμένη, καθόλου πρόχειρη εμφάνιση με βερμούδα είναι άλλες τόσες, φέτος.

Σήμερα, η ομάδα του In Icons We Trust εστιάζει στην ισορροπία ανάμεσα στο μακρύ μανίκι και τη βερμούδα, για να εντοπιστούν τα σημεία - κλειδιά που κάνουν την εμφάνιση επιτυχημένη.

IN ICONS WE TRUST

- Ξεκινώντας από τα παπούτσια, οι εσπαντρίγιες με σταθερή, δεμένη σόλα και κρουστό ύφασμα ή δέρμα, είναι η ιδανικότερη επιλογή, όταν το σύνολο απαιτεί κάτι ανάμεσα σε καλό παπούτσι και σανδάλι. Καλό είναι να μην πέσετε στη βολή του αθλητικού, είναι η πλέον πολυφορεμένη.

- Το ύψος της βερμούδας καθορίζει όλο το λουκ. Σε μία τέτοια εμφάνιση, όπου η ιδιαίτερη βερμούδα συνυπάρχει με ένα πλεκτό καλοκαιρινό πουλόβερ, σχεδόν απαιτείται το μήκος της να είναι κοντό, δηλαδή λίγο πάνω από το γόνατο, αλλιώς το σύνολο θα ασφυκτιά. 

- Γενικός κανόνας είναι το ρεβέρ της βερμούδας να φλερτάρει με το ύψος του γονάτου. Λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω, και είμαστε στα σωστά όρια.

- Εάν το πουλόβερ έχει σκούρο χρώμα, φροντίζουμε η βερμούδα να είναι φωτεινή. Εδώ η αναλογία είναι τέλεια. Η πλέξη του πρέπει να είναι από βαμβακερό νήμα ώστε να προσφέρει κάλυψη αλλά και να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. 

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Πουλόβερ και βαμβακερη βερμούδα Όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Εσπαντριγιες από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμες στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95- Πάτρα και online στο www.classico.gr

Η φωτογράφιση έγινε στο ξενοδοχείο Hydrea Hospitality

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή