«Match ball» για την ΑΕΚ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 21:46
UPD:21:47
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της 3ης θέσης της Α1 απέχει η ΑΕΚ.

Η Ένωση «λύγισε» στην παράταση το Περιστέρι, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με 91-83 (77-77 κ.α.) και πήρε προβάδισμα στη σειρά των «μικρών τελικών» των play offs με 2-1.

Οι δύο ομάδες έδωσαν... τέταρτο ραντεβού για το Σάββατο (15/06) αυτή την φορά στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία εφόσον νικήσει να τελειώσει τις προσπάθειές της στο πρωτάθλημα, ενώ το Περιστέρι θα επιδιώξει να κάνει το 2-2, έτσι ώστε η 3η θέση να «παιχτεί» σε 5ο ματς που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ οφείλει στο μέγιστο βαθμό τη νίκη της στον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο έμπειρος πλέι μέικερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε 19 πόντους με 5/6 τρίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκλεψε τρεις μπάλες και έκανε μόλις ένα λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που κατάφερε στα τελευταία λεπτά με σερί 7-0 να περάσει μπροστά και να πάρει προβάδισμα για νέο break (είχε κερδίσει στο πρώτο ματς στο ίδιο γήπεδο), θα μπορούσε να είχε πάρει το «διπλό», αν ο Μπεντίλ δεν αστοχούσε εξ' επαφής στην τελευταία φάση του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις