Guardian: «Ο Φορτούνης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό»

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 12:39
UPD:14:08
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες επιθυμεί ο Κώστας Φορτούνης, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Guardian».

Το έγκυρο βρετανικό μέσο αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Έλληνας διεθνής άσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» από το να «μετακομίσει» στην Premier League για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο «ο αθλητικός διευθυντής των «σφυριών», Μάριο Ουσίγιος, ήθελε να φέρει τον Φορτούνη στο Λονδίνο, έχοντας παρακολουθήσει τον 26χρονο στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης, όμως, θέλει να μείνει στην ομάδα του και να ανανεώσει. Αυτό αποτελεί πλήγμα για την Γουέστ Χαμ, καθώς θα πρέπει να στραφεί σε άλλο μεσοεπιθετικό, ώστε να ανταγωνιστεί με τον Μανουέλ Λανσίνι».

Επίσης τονίζεται στο ρεπορτάζ του «Guardian» ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό των 17 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Φορτούνη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Έλληνα άσου, καθώς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ανεβάσει την προσφορά της η Γουέστ Χαμ…

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις