Απάντηση Ρουσόπουλου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2006 16:26
A- A A+

«Κάθε μέρα που περνά, η ασυνέπεια γίνεται ολοένα και πιο ταυτόσημη με τον πολιτικό λόγο του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του», τόνισε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Κρανίδι http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/20/1156156.htm .

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ρουσόπουλος:

«Αυτοί που κράτησαν την Ελλάδα πίσω και τους Έλληνες χαμηλά, λένε σήμερα πως θέλουν τον Έλληνα "με το κεφάλι ψηλά και καθαρό το μέτωπο". Αυτοί που διεύρυναν τη φτώχεια θυσιάζοντας τα δικαιώματα των πολλών στα συμφέροντα των λίγων, λένε σήμερα πως είναι "αντίθετοι στη φτώχεια και στη μείωση του εισοδήματος". Αυτοί που οδήγησαν την περιφέρεια και τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση, μιλάνε σήμερα για "εγκατάλειψη του αγρότη και της περιφέρειας". Αυτοί που έκαναν τον κομματισμό και την επίκληση των διαχωριστικών γραμμών συνώνυμα της πολιτικής τους, μιλούν σήμερα για "πολίτες α' και β' κατηγορίας"».

«Οι πολίτες έχουν μνήμη. Κρίνουν, συγκρίνουν και αξιολογούν πρόσωπα και πολιτικούς χώρους από τα έργα και τις ημέρες τους. Γι αυτό και στηρίζουν ενεργά τη μεγάλη μεταρρύθμιση που εφαρμόζει η νέα διακυβέρνηση σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή