N.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μη μείωση του αφορολόγητου

«Εμμένουμε στην επιλογή μας να μην πάμε στη Βουλή»
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:43
UPD:12:09
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ήδη υποστηρίξει τη μη μείωση του αφορολόγητου με κατάθεση σχετικής τροπολογίας στις 9 Μαΐου, «την οποία είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

A- A A+

Την επιλογή του κόμματος να μην συμμετάσχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες δρομολογεί η κυβερνητική πλειοψηφία, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, επισημαίνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες απαντούν στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αντίτυπο της τροπολογίας που κατέθεσε η Ν.Δ. στις 9 Μαΐου για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

NAFTEMPORIKI.GR
NAFTEMPORIKI.GR

Στη χθεσινή του συνέντευξη, ο κ. Τσίπρας εγκάλεσε τη Ν.Δ. για το γεγονός ότι αρνείται να συμμετάσχει στην ψηφοφορία τόσο για τον νέο ποινικό κώδικα όσο και για τη μη μείωση του αφορολόγητου, την οποία ανακοίνωσε ότι επίσης δρομολογεί τα επόμενα 24ωρα.

Πηγές της Πειραιώς αρχικά τονίζουν ότι ο πρωθυπουργός, λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, επικοινωνεί την κατάργηση ενός μέτρου το οποίο αρχικά ο ίδιος νομοθέτησε να εφαρμοστεί από το 2020. Παραπέμπουν στη θέση την οποία έχει εκφράσει η Ν.Δ., δηλαδή ότι δεν θα παραστεί στις προεκλογικές κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, και υπενθυμίζουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ήδη υποστηρίξει τη μη μείωση του αφορολόγητου με κατάθεση σχετικής τροπολογίας στις 9 Μαΐου, «την οποία είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή