Για τακτική «Πόντιου Πιλάτου» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2006 12:49
A- A A+

Στην κυβέρνηση έπερριψε την πλήρη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην ακτοπλοΐα και τον αποκλεισμό των νησιών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας κατά την έναρξη της συνεδρίασης των Συντονιστών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Παπανδρέου καταλόγισε στην κυβέρνηση τακτική «Πόντιου Πιλάτου» και την κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από την πόλωση και τον διχασμό μεταξύ αγροτών και ναυτεργατών, μεταξύ οδηγών και ναυτεργατών, μεταξύ παλαιών και νέων εργαζομένων. Ολα αυτά, σημείωσε ο κ. Παπανδρέου,την ώρα που τα νησιά μας φλέγονται.

Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, είναι υπέρ της ανάπτυξης με κοινωνική συνοχή και ασφάλεια του πολίτη, ενώ αντίθετα η συντήρηση θέλει την ανασφάλεια για να χειραγωγεί τον πολίτη.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέφερε το μήνυμα από τη διήμερη περιοδεία του στην Αργολίδα, τονίζοντας ότι είναι εμφανές πλέον ότι ο ελληνικός λαός απευθύνεται στο ΠΑΣΟΚ με ελπίδα για το αύριο.

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε επίσης τα θερμά του συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση του ελικοπτέρου «Χιούι». Είναι ένα τραγικό συμβάν, το οποίο μας συγκλόνισε όλους, ανέφερε.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή