Έτοιμη για σούπερ πρόταση στον Κλοπ η Λίβερπουλ

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 12:36
UPD:12:43
REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου οριστικά στις καρδιές των οπαδών της Λίβερπουλ και του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Η επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στην Τότεναμ, αλλά και η μονομαχία στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τη Μάντσεστερ Σίτι, έπεισε τη διοίκηση να ποντάρει ακόμη περισσότερο στον Γερμανό προπονητή.

EURONEWS

Όπως αναφέρει η Daily Mail, για τον 51χρονο κόουτς είναι έτοιμο ένα νέο συμβόλαιο, που θα βελτιώσει σημαντικά τις ετήσιες απολαβές του: η Λίβερπουλ έχει στόχο να «κλειδώσει» την παραμονή του με μια τεράστια προσφορά, ύψους 10 εκ. ευρώ ετησίως.

Προς το παρόν, ο Κλοπ κερδίζει περίπου 7 εκατ. λίρες κι έχει συμβόλαιο για ακόμη 3 χρόνια, αλλά για να αποφύγουν τις εκπλήξεις, οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι αναπροσαρμογή της συμφωνίας, που θα εξασφαλίσει την παρουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σχέση μεταξύ του τεχνικού, των παικτών και του περιβάλλοντος ήταν μοναδική και η αίσθηση δημιουργίας απίστευτη. Να λοιπόν γιατί η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον προπονητή που έφερε το 6ο Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις