Εκδηλώσεις λατρείας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 22:17
UPD:03/06/2019 08:31
REUTERS/PHIL NOBLE

Χιλιάδες οπαδοί υποδέχτηκαν τους παίκτες της Λίβερπουλ.

A- A A+

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς που είχαν κατακλύσει τους δρόμους του Λίβερπουλ γνώρισαν την Κυριακή οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Επάνω σε ένα ανοιχτό κατακόκκινο λεωφορείο οι θριαμβευτές του τελικού του Champions League με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του, διέσχισαν τους δρόμους της πόλης με τελικό προορισμό το κέντρο, όπου αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους τους για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τίτλου.

Η αποστολή των «κόκκινων» επέστρεψε στη βάση της, όπου το πάρτι είχε στηθεί από το βράδυ του Σαββάτου και κορυφώθηκε συνεχίστηκε έως την κορύφωσή του ένα 24ωρο μετά.

EURONEWS

Οι παίκτες φορούσαν φανέλες που έγραφαν στην πλάτη «Πρωταθλητές Ευρώπης» με τυπωμένο το νούμερο "6" απόλαυσαν τις εκδηλώσεις αγάπης των φιλάθλων τους στους δρόμους του λιμανιού της βορειοδυτικής Αγγλίας.

«Ο Γιούργκεν Κλοπ πάνω σε ένα λεωφορείο» ήταν ένα από τα συνθήματα που τραγουδούσαν οι φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Ευρώπης! Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ ένα κασκόλ και άμεσα ένας από το πλήθος το πέταξε σε αυτόν, με το κασκόλ να προσγειώνεται γύρω από τον λαιμό του προπονητή των «κόκκινων».

Εν συνεχεία, ο Γερμανός με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του άρχισε να ανοίγει ένα-ένα τα δάχτυλα του για να μετρήσει τα τρόπαια Champions League που έχει στην κατοχή της η Λίβερπουλ, με το τελευταίο δάχτυλο να του φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο που το μοιράστηκε με όλους μπροστά στις κάμερες!

Δεν έλειψαν πάντως και τα απρόοπτα! Μέσα στους πανηγυρισμούς, ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ είδε το κινητό του να πέφτει από το λεωφορείο την ώρα που έκανε live μετάδοση στο Instagram!

«Η πόλη τώρα είναι δική σας» δήλωσε ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Πίτερ Μπρέναν, και συνεχάρη την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης για την κατάκτηση του Champions League, λέγοντας:

«Εκ μέρους των ανθρώπων του Λίβερπουλ και των υποστηρικτών του συλλόγου σε όλα τα μήκη του πλανήτη, σας χαιρετούμε. Η πόλη είναι τώρα δική σας. Δεν θα ξαναπερπατήσετε μόνοι!».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις