Ανακοίνωσε τον Κόντε η Ίντερ

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 09:08
UPD:09:19
REUTERS/Christian Hartmann

Ο Ιταλός προπονητής είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου.

A- A A+

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον πάγκο της Ίντερ και οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής (31/05) την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου, κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό εδώ και μέρες από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 49χρονος Κόντε, ο οποίος επιστρέφει στην Serie A μετά από 5 χρόνια (μετρά 3 σερί πτωταθλήματα με την Γιουβέντους και ένα με την Τσέλσι), στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται στην καριέρα του:

«Ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά να ανταποδώσω όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Επέλεξα την Ίντερ για τη σοβαρή διοίκηση που έχει, την φιλοδοξία του πρότζεκτ και φυσικά για την ιστορία της. Μου έκανε εντύπωση το πόσο ξεκάθαρο ήταν το κλαμπ αλλά και η θέλησή του να ξαναφέρει την Ίντερ εκεί που ανήκει.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Στίβεν Ζανγκ δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς που υπάρχουν. Είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας, να πραγματοποιήσουμε την αποστολή μας που είναι πάντα η ίδια: να ξαναφέρουμε αυτό το σύλλογο μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.»

Ο Αντόνιο Κόντε θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για να παρακολουθήσει τον αυριανό (1/06) τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις