Συναντήσεις Πολύδωρα με Χ. Πολυζωγόπουλο και Τσάρλς Ρις

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2006 16:27
A- A A+

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Χρήστο Πολυζωγόπουλο είχε σήμερα στο γραφείο του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωδρας. Στη συνάντηση παρέστη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Γεώργιος Αγγελάκος.

Ο κ. Πολυζωγόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε στις 31 Ιανουαρίου. Ο υπουργός μάλιστα τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό για την Ελληνική Αστυνομία, εφόσον οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχάρη τον κ. Πολύδωρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης δέχθηκε και τον αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Τσαρλς Ρις.

Στη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Λεωνίδας Ευαγγελίδης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος, Γεώργιος Αγγελάκος, καθώς και αξιωματούχοι της αμερικανικής πρεσβείας.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, τονίστηκε η πολύ καλή διμερής συνεργασία που αναπτύχθηκε για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή