ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση άλλοτε λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος και άλλοτε ως Ηρώδης

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2006 18:47
A- A A+

Η κυβέρνηση άλλοτε λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος και άλλοτε ως Ηρώδης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, αναφερόμενος στις εξελίξεις με την απεργία των ναυτεργατών.

Δουλειά της κυβέρνησης, πρόσθεσε ο κ. Αθανασάκης, είναι να λύνει προβλήματα, αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει να δημιουργεί η ίδια τις κρίσεις και να αγνοεί το διάλογο και τη συνεννόηση. Παράλληλα ο κ. Αθανασάκης καταλόγισε στην κυβέρνηση αυταρχισμό, αδιαλλαξία και ανικανότητα, υπογραμμίζοντας ότι κοροϊδεύει τους νησιώτες και τους αγρότες. Η ΝΔ ως αντιπολίτευση, προσθεσε ο κ. Αθανασάκης, υιοθέτησε όλα τα αιτήματα και τώρα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί.

«Ματαίως ψάχνει να βρεί υποκινητές. Αυτούς, πρέπει να αναζητήσει στις πολιτικές της κυβέρνησης», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα επισήμανε τη δήλωση του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη ότι ενημερώθηκε μόλις προχθές για τα οικονομικά αιτήματα των ναυτεργατών, δήλωση, η οποία, όπως σημείωσε ο κ. Αθανασάκης, δεν διαψεύστηκε.

Παρ' όλα αυτά, παρατήρησε ο κ. Αθανασάκης, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μαν. Κεφαλογιάννης εκρίθη μόλις πρόσφατα επιτυχημένος από τον Πρωθυπουργό, παρά την αρνητική του θητεία επί δύο χρόνια στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή