Παπασταθόπουλος: «Για να παίξουμε στο CL πρέπει να κατακτήσουμε το Europa League»

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 21:46
UPD:21:52
REUTERS/DAVID KLEIN
A- A A+

Τόσο ο Ουνάι Έμερι, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παραδέχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (29/05) τελικού του Europa League με την Τσέλσι, ότι η Άρσεναλ έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί στους ομίλους του ερχόμενου Champions League. 

«Σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό και αύριο θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Έχουμε δύο στόχους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι η πιθανότητα να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να χαρούμε μία στιγμή σαν κι αυτή. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός για μία ομάδα σαν την Άρσεναλ και Τσέλσι, στην Αγγλία και στην Ευρώπη.

Η έξοδος στο Champions League είναι ο στόχος μας και γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν δύσκολο όταν ξεκινούσε η σεζόν. Και τώρα μπροστά μας έχουμε την πιθανότητα να το πετύχουμε αυτό αρκεί να νικήσουμε στον τελικό. Αυτό που έχω να πω, πάντως, είναι αυτό που είχα πει και στις αρχές της περιόδου: Αυτό θα είναι δύσκολο. Αλλά μπροστά μας έχουμε μία ευκαιρία να το πετύχουμε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στο στόχο μας.»

Παπασταθόπουλος: «Είμαι εδώ για να νικήσω»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του τελικού. Στις δηλώσεις που έκανε παραδέχθηκε: «Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Τσέλσι, με πολύ καλούς παίκτες. Τη σεβόμαστε, αλλά βρισκόμαστε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι μας και γνωρίζουμε ότι εάν θέλουμε να βρισκόμαστε στο Champions League την επόμενη χρονιά θα πρέπει να νικήσουμε. Για εμάς το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Δουλέψαμε πάρα πολύ γι΄ αυτό το ματς τις τελευταίες ημέρες.»

Κατέληξε: «Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό για το σύλλογο, για τους οπαδούς μας, αλλά και για όλους μας. Είμαι μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στο Λονδίνο. Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι θα χάσουμε. Μου αρέσει να νικάω. Είμαι εδώ για να νικήσω. Δεν σκέφτομαι αρνητικά. Θα δώσω το 100% για να νικήσουμε.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις