Χάντμπολ: Πρωταθλητής, μετ' επεισοδίων, ο Ολυμπιακός

Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους «ερυθρόλευκους». Το γήπεδο εκκενώθηκε και ο τελικός ολοκληρώθηκε
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 21:40
UPD:21:45
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Μετά από ένα επεισοδιακό ματς, που για να τελειώσει χρειάστηκε να εκκενωθεί το «Γ. Κασσιμάτης», ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 χάντμπολ ανδρών, καθώς επικράτησε με 28-21 της ΑΕΚ κι έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν στην έδρα της αντιπάλου τους τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους, ωστόσο, ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από την εισβολή οπαδών της Ένωσης στο 53ο λεπτό, που είχε ως αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν τον αγώνα. Μετά από μισή ώρα άρχισε και πάλι ο τελικός και ολοκληρώθηκε, αφού εκκενώθηκαν οι κερκίδες.

Με το σκορ στο 26-19 κι ενώ απέμεναν κάτι περισσότερο από 7 λεπτά για τη λήξη, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά απομακρύνθηκαν, αλλά ακολούθησε δεύτερο και πολυπληθέστερο «κύμα», με συνέπεια η αποστολή του Ολυμπιακού να αποχωρήσει τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, ενώ ακολούθησαν οι διαιτητές και οι παρατηρητές.

Αμέσως δόθηκε χρονικό περιθώριο μισής ώρας για να εκκενωθεί το γήπεδο, προκειμένου να μη διακοπεί οριστικά ο αγώνας. Ο κόσμος αποχώρησε κιαι μετά από περίπου 30 λεπτά το ματς ξανάρχισε και ολοκληρώθηκε, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 28-21 και να αναδεικνύονται πρωταθλητές Ελλάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μετά από ενημέρωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η απονομή του τροπαίου θα γίνει το βράδυ, με την επιστροφή της αποστολής στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις