Κ. Μπακογιάννης: Την Κυριακή παίρνουμε αποφάσεις και φεύγουμε μπροστά

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 18:47
UPD:18:48
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Στην Ακαδημία Πλάτωνος βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του ανά την Αθήνα, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, την Κυριακή.

Ήταν η πέμπτη φορά, από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στους δρόμους της ιστορικής αυτής γειτονιάς της πόλης. Μιας περιοχής, που, σύμφωνα με τον συνδυασμό του «Αθήνα Ψηλά», είναι γνωστή στα πέρατα της υφηλίου, ωστόσο «τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι φανερά παντού στους δρόμους, αλλά και στο αφρόντιστο και απεριποίητο αρχαιολογικό πάρκο».

Ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με κατοίκους κι επαγγελματίες της περιοχής θέματα όπως η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός και το πράσινο.

«Τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε με τους κατοίκους και ανταλλάξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα στην περιοχή. Σήμερα ξαναβρεθήκαμε. Συμφωνήσαμε ότι ξεκινάμε μαζί για την Αθήνα που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης και ζήτησε από όλους να πάνε στις κάλπες την Κυριακή, για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή