ΑΣΕΠ: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 4Κ

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 13:29
UPD:13:32
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2018 (ΦΕΚ.8/ 09.02.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Υγείας – Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία έτη, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Τρείς θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο “Φαρμακοποιών ” (κωδικός θέσης: 10001) και μια θέση στο γνωστικό αντικείμενο “ Κτηνιάτρων ” [κωδικός θέσης: 10003].

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης καθώς και οι πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ.62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι κληθέντες σε συνέντευξη και μη προσελθόντες υποψήφιοι (αποκλειόμενοι) εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Τρίτη 28 Μαΐου 2019 έως και την πάροδο της ημέρας Πέμπτης 6 Ιουνίου 2019.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή