Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Νεοδημοκρατική «μάχη» Καλογήρου-Μουτζούρη στον β' γύρο

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 09:42
UPD:09:53
A- A A+

«Ντέρμπι» υποψηφίων που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αφού η επίσημη υποψήφια της Ν.Δ. Χριστιάνα Καλογήρου λαμβάνει ποσοστό γύρω στο 31%, ενώ ο ανεξάρτητος -με τη στήριξη μερίδας της Ν.Δ.- Κώστας Μουτζούρης 24%.

Με την ενσωμάτωση αποτελεσμάτων να πλησιάζει το 80%, τρίτος με 18,5% είναι ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Χριστόφας, τέταρτος με 10,91% ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος και πέμπτος με 10,64% ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σπιλάνης.

Στη Λέσβο πρώτος είναι ο Κ. Μουτζούρης ενώ τα «κάστρα» της Χ. Καλογήρου είναι η Σάμος και η Λήμνος. Στη Χίο έχουμε το απόλυτο ντέρμπι καθώς Καλογήρου και Μουτζούρης είναι σχεδόν ισόπαλοι με ποσοστό γύρω στο 30%.

Να σημειωθεί, όπως επισημαίνει το lesvosnews, ότι οι Καλογήρου - Μουτζούρης κατάφεραν αθροιστικά να διευρύνουν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Αιγαίο. 

Σε δήλωσή της η κα Καλογήρου αναφέρει: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου, σε όλες και σε όλους, για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Στον δεύτερο γύρο, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, με αντίληψη δημοκρατικής ευθύνης, πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, απερίσπαστοι και αποφασισμένοι, συνεχίζουμε. Την Κυριακή, ενωμένοι, κάνουμε το επόμενο βήμα για ένα καλύτερο Βόρειο Αιγαίο για όλους, με έργο και αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή