ΔΣΑ: Oμαλά σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα η ψηφοφορία

«Αντιμετωπίστηκε το θέμα της μη εμφάνισης μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 13:48
UPD:16:21
Konstantinos Tsakalidis / SOOC/
A- A A+

Oμαλά σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας εξελίσσεται η ψηφοφορία, όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του, με βάση την ενημέρωση που έχει από τους δικηγόρους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Όπως επισημαίνει ο ΔΣΑ, όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα της μη εμφάνισης μερικών μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών ο ΔΣΑ σημειώνει πως το θέμα «έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους δύο γραμματείς που προβλέφθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και τον ένα στα υπόλοιπα, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία στα πλαίσια που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία».

Ο Δικηγορικός Σύλλογος υπενθυμίζει ότι η συμμετοχή στην ψηφοφορία σε όλες τις κάλπες και σε όλα τα τμήματα είναι υποχρεωτική, ενώ εφιστά την προσοχή στους δικαστικούς αντιπροσώπους να επισημαίνουν στους εκλογείς την υποχρέωσή τους να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες και στα δύο εκλογικά τμήματα (Α και Β), όπου αυτά υπάρχουν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή