Γ. Μώραλης: Ψηφίζουμε για έναν Πειραιά της προόδου

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 12:21
UPD:12:21
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στη δημοτική αρχή του μεγαλύτερου λιμανιού της πόλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έφθασε στο εκλογικό κέντρο, συνοδεία της συζύγου και των δύο παιδιών τους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πρόκειται για μία «κορυφαία δημοκρατική στιγμή για τη χώρα και την πόλη μας».

Διαβεβαίωσε δε, ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παρότι παραδέχθηκε την ύπαρξη ορισμένων προβλημάτων, λόγω του γεγονότος ότι «για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τέσσερις κάλπες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται λίγο ο κόσμος».

«Όσον αφορά τον Πειραιά, οι Πειραιώτες θα δώσουν την ψήφο τους στον "Πειραιά Νικητή", την εμπιστοσύνη τους, όπως και πριν από πέντε χρόνια το 2014, προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, να συνεχίσουμε την ανάπτυξη που φέραμε στην πόλη και για έναν Πειραιά νικητή, για έναν Πειραιά με αισιοδοξία, έναν Πειραιά της προόδου» κατέληξε.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή