Πόλο: Για το προβάδισμα Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 10:06
UPD:15:11
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο τρίτος αγώνας των τελικών στην Α1 Ανδρών θα φιλοξενηθεί το απόγευμα (25/5, 17:30) στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, αλλά δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Όποιος και να είναι ο νικητής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας αγώνας, την προσεχή Δευτέρα (27/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Με τις ομάδες ισόπαλες 1-1, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την υποτονική και νευρική εικόνα των πρώτων δύο αγώνων και να αποδείξουν την ανωτερότητά τους.

Όπως δηλώνει δημόσια ο προπονητής τους, Θοδωρής Βλάχος,  ελπίζει η «σφαλιάρα» του δεύτερου τελικού να «αφυπνίσει» τους παίκτες του.

Από την άλλη, η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν έχει να χάσει κάτι και η ψυχολογία της είναι στο ζενίθ, δεν είναι όμως εύκολο να αντέξει στον ίδιο ρυθμό, σε μία σειρά συνεχών και εξαντλητικών αγώνων.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το μέγα φαβορί, όμως το σίγουρο είναι ότι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η σειρά θυμίζει αληθινούς τελικούς, χάρις στην απόδοση του ΝΟΒ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις