ANEK LINES: Έκπτωση 50% στα εισιτήρια υποψηφίων στις πανελλαδικές

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 12:44
UPD:13:09
δελτίο τύπου

Έκπτωση 50% στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων και στους γονείς τους προσφέρει η ANEK LINES.

A- A A+

Έκπτωση 50% στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων και στους γονείς τους προσφέρει η ANEK LINES, στο πλαίσιό στήριξής της στις μελλοντικές γενιές της Κρήτης, «με προορισμό την επιτυχία των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί από την ίδρυσή της, μειώνει στο μισό τις τιμές των εισιτηρίων τους, προκειμένου να συμμετάσχουν:

  • Σε εξετάσεις ειδικών μαθημάτων (ξένων γλωσσών-αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά, ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, μουσικών μαθημάτων-αρμονία, έλεγχος μουσικών και ακουστικών ικανοτήτων, μουσική αντίληψη και γνώση, μουσική εκτέλεση και ερμηνεία) που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.
  • Στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου.
  • Στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, τον Σεπτέμβριο.

Κατά την έκδοση των εισιτηρίων οι μαθητές χρειάζεται να επιδεικνύουν το Δελτίο συμμετοχής τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, καθώς και σχετική βεβαίωση από τον διευθυντή του σχολείου τους. Η παροχή ισχύει σε θέσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 4197400, να επισκέπτονται το www.anek.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή