Πρώτη συνάντηση του νέου γραμματέα της ΝΔ με τον Πρωθυπουργό

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2006 13:27
A- A A+

Την πρώτη του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου είχε σήμερα ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης.

Μετά τη συνάντηση που διήρκεσε δύο ώρες, ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε ότι η συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό ήταν εφ'όλης της ύλης και πρόσθεσε ότι το απόγευμα θα συνεδριάσει το διαγραμματειακό της Νέας Δημοκρατίας ενώ θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και με τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σε ερώτηση για τις δημοτικές εκλογές ο κ. Ζαγορίτης απάντησε ότι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι κρίσιμες, χρειάζονται συλλογική προσπάθεια και δουλειά. Σκοπός της κυβέρνησης, πρόσθεσε, είναι να λύσει όσο το δυνατό περισσότερα προβλήματα από αυτά που κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ.

Σε άλλη ερώτηση για την τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ζαγορίτης είπε ότι έχουν γίνει πολλές δημοσκοπήσεις και ότι όλες, πλην μίας, δείχνουν ότι προηγείται σταθερά η Νέα Δημοκρατία, καθώς επίσης και ότι η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ωστόσο, κατέληξε, «δεν εφησυχάζουμε».

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή