Η σύζυγος του Κασίγιας διαγνώστηκε με καρκίνο

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 14:47
UPD:14:49
REUTERS/Rafael Marchante
A- A A+

Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη στην οικογένεια Κασίγιας. Μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο σε προπόνηση της ομάδας του πριν από λίγο καιρό, νέα κακά μαντάτα έπληξαν το σπίτι του.

Η σύζυγος του πρώην γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα εξετάσεων που παρέλαβε έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες.

«Η χειρουργική επέμβαση που έχω ήδη υποβληθεί ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ευτυχώς ο όγκος εντοπίστηκε πολύ σύντομα», έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος στο Instagram.

«Είμαι ήσυχη και σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός, αλλά γνωρίζω επίσης ότι όλη αυτή η υπόθεση θα έχει ένα ευτυχές τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και μιας μεγάλης ιατρικής ομάδας».

Η Καρμπονέρο λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα και προς το παρόν η κατάσταση φαίνεται να ελέγχεται, παρόλο που χρειάζονται «μερικοί μήνες αγώνα ακόμη, ενώ συνεχίζω τη σχετική θεραπεία», όπως συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις