Μιχαλολιάκος: «Οχι» στον κομματισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2006 17:50
A- A A+

Για την πορεία εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του 301 Εργοστασίου Βάσεως στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων Αττικής ενημερώθηκε κατά τη σημερινή επίσκεψή του ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Β. Ι. Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Απ' τη σύγκρουσή μας με τη διαφθορά εξοικονομούνται πόροι, οι οποίοι πηγαίνουν για την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων. Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στην υγιεινή και την ασφάλεια. Γι' αυτό και εκεί που υπάρχουν πλάκες αμιάντου φεύγουν αμέσως. Η πορεία απαξίωσης των στρατιωτικών μας εργοστασίων ανακόπηκε και αρχίζει η αναβάθμισή τους. Αυτό συνεπάγεται σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές σύγχρονες. Οι προσλήψεις θα γίνουν με την απόλυτη προσήλωσή μας στη νομιμότητα, στους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας, με διαδικασίες ΕΠΟΠ, ΑΣΕΠ και προγραμμάτων ΟΑΕΔ».

Ο κ. Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος προς το προσωπικό κατέληξε: «Είναι πολύ σημαντικό το συνδικαλιστικό κίνημα να βρίσκεται στα χέρια υπεύθυνων ανθρώπων που υπηρετούν την αλήθεια. Ασφαλώς το συνδικαλιστικό κίνημα πολιτικό θα είναι, κομματικό δεν χρειάζεται να είναι από πάνω προς τα κάτω. Και τώρα στην προσπάθεια αναβάθμισης του εργοστασίου η συμμετοχή είναι συνολική».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή