Ανδ. Στεργίου: Ανεξάρτητος ο συνδυασμός «Αργιθέα, νέα εποχή» - Δεν ζητήσαμε στήριξη από κανένα κόμμα

«Δεν έχουμε ζητήσει στήριξη από κανένα κόμμα»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 14:27
UPD:15:06
facebook.com/pg/argithea.neaepoxi
A- A A+

«Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, ουδέποτε ωστόσο επιδιώξαμε να λάβουμε χρίσμα από κανέναν» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή» Ανδρέας Στεργίου, σε ανακοίνωσή του με την οποία εκφράζει την «έντονη δυσαρέσκειά του» με αφορμή δημοσιεύματα που «δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα».

Ο κ. Στεργίου τονίζει ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται είναι «υπερκομματικός, αδέσμευτος και πολυσυλλεκτικός» κάτι που αποδεικνύεται όπως αναφέρει και από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

«Δυστυχώς, όμως, οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις δεν έχουν τελειωμό» σημειώνει και υπογραμμίζει: «Δεν έχουμε ζητήσει στήριξη από κανέναν κομματικό φορέα. Η προσπάθειά μας είναι ανεξάρτητη».

«Δεν αντιλαμβανόμαστε την επιμονή ορισμένων, χωρίς μάλιστα να έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή. Ελπίζουμε πως δεν υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα» προσθέτει, διαβεβαιώνοντας πως ο συνδυασμός του «θα εντείνει την προσπάθειά του με υπευθυνότητα και αμιγώς αυτοδιοικητικό και αχρωμάτιστο προσανατολισμό».

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή ανακοίνωσή του καλούσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς ανά την επικράτεια εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή