Θύμιος Παπαευθυμίου: Ανεξάρτητος και χωρίς κομματικό χαρακτήρα ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία»

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 09:36
UPD:11:02
A- A A+

«Ανακριβή και αναληθή» χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης, Θύμιος Παπαευθυμίου, τα δημοσιεύματα που - όπως σημειώνει, επιχειρούν να αποδώσουν στον συνδυασμό του «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία» συγκεκριμένη πολιτική και κομματική ταυτότητα.

«Ως επικεφαλής του συνδυασμού δηλώνω απερίφραστα πως ουδέποτε ο συνδυασμός είχε κομματικό χαρακτήρα» τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία το κόμμα καλούσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως τονίζει ο κ. Παπαευθυμίου, ο συνδυασμός του «αποτελεί αυτοδιοικητική συνεργασία πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου».

«Αυτό είναι άλλωστε και το στρατηγικό της πλεονέκτημα, το γεγονός πως εντοπίζει τα κοινά σημεία σύγκλιση, έχει συνοδοιπόρους απ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, δημιουργεί συνθήκες για συνεργασία με ενωτικό πνεύμα, υπερβαίνει ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές κομματικές ταυτότητες, ξεκίνησε και παραμένει πραγματικά ανεξάρτητη» αναφέρει, διαβεβαιώνοντας ότι συνεχίζει τον αγώνα «με ήθος, υπευθυνότητα και πολιτικό πολιτισμό τιμώντας τη συμφωνία εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή