Τα τρίχρωμα κοστούμια της άνοιξης

Color me: Κοστούμι σε τρεις πράξεις
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 07:37
In Icons We Trust
A- A A+

Τα ζεστά, σχεδόν μουντά χρώματα που έδειξαν για φέτος το καλοκαίρι οι μεγάλοι οίκοι, έχουν την ικανότητα να υποστηρίζουν τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, χαρίζοντάς τους νέα πνοή, σε μία σεζόν όπου το χρώμα κυριαρχεί, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

IN ICONS WE TRUST
Ένα σακάκι σε σκούρο μπλε θα μπορούσε να μοιάζει χειμερινό, εάν δεν ήταν φτιαγμένο από ανάλαφρο, βαμβακερό ύφασμα. Επενδύστε σε λινό, βαμβάκι και cool wool για να πετύχετε, όχι μόνο τη σωστή θερμοκρασία, αλλά και την απόχρωση του μπλε πάνω στις συγκεκριμένες υφές.

• Ένα κομμάτι που θα κρατήσετε από φέτος είναι το βαμβακερό πουκάμισο με μάο γιακά και αυστηρές ρίγες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κλασικό πουκάμισο με διαχρονική, φρέσκια άποψη. 

• Όχι κόκκινο, αλλά μπορντώ. Συνεχίζοντας τη νέα παράδοση που θέλει τα καλοκαιρινά χρώματα να είναι ζεστά, το παντελόνι αυτό ευθυγραμμίζεται τέλεια με τα υπόλοιπα στοιχεία του κοστουμιού. Εύκολα όμως μπορεί να μεταμορφωθεί σε casual weekend στοιχείο, με το σωστό ταίριασμα με παπούτσι και μπλούζα.

• Και, φτάσαμε στα boat shoes… «ναι» στο ιστορικό σχέδιο που θυμίζει αμερικάνικο κολέγιο, μεγαλύτερο «ναι» στη χρωματιστή του εκδοχή που ταιριάζει με αμέτρητους τρόπους με τα λουκ σας. 

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο και βαμβακερό παντελόνι The Bostonians, όλα διαθέσιμα από τις The Bostonians Boutiques.

Δερμάτινα παπούτσια από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico. Uomo, Μαίζωνος 95- Πάτρα και online στο www.classico.gr .

Ρολόι από την IWC Aquatimer Chronograph Edition «Sharks». Διαθέσιμο στο http://www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή