Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός την Βουλιαγμένη με νέο break

Ο τίτλος της Α1 γυναικών θα κριθεί σε 5ο ματς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16/05) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 20:45
UPD:20:50
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Break στο break έκανε ο Ολυμπιακός στους τελικούς των play offs της Α1 γυναικών με την Βουλιαγμένη και, πλέον, ο τίτλος θα κριθεί σε 5ο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/05) στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 9-5 του ΝΟΒ στο Λαιμό, ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά κι όλα θα κριθούν στον Πειραιά σε τρία 24ωρα, με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να έχουν τον πρώτο λόγο για να στεφθούν και πάλι πρωταθλήτριες για 6η συνεχόμενη σεζόν.

Για πρώτη φορά στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενες, με το γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη πήραν το προβάδισμα (2-1) και λίγο αργότερα η Αβραμίδου με πέναλτι έκανε το 3-1.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου με δυνατό σουτ ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά και η Βουλιαγμένη βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, κάτι το οποίο δεν είχε χρειαστεί να κάνει στα προηγούμενα ματς.

Οι γηπεδούχες μείωσαν προσωρινά στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, πάλι με την Ελληνιάδη, αλλά οι «ερυθρόλευκες» ήταν πλέον φανερό ότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη άνοιξε την «ψαλίδα» στο +4 (6-2), με τέρματα της Μπάκλινγκ και της Ελευθερίας Πλευρίτου από την περιφέρεια. 

Από το σημείο αυτό δεν υπήρχε επιστροφή για τη Βουλιαγμένη, η οποία σε όλη τη σειρά (με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο του πρώτου αγώνα) έχει δείξει μεγάλη δυστοκία στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έφτασε άνετα στο τελικό 9-5 και πλέον την Πέμπτη (16/5) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τον κόσμο και την ψυχολογία υπέρ του, είναι ξεκάθαρα το φαβορί για να διατηρήσει τον τίτλο του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις