Η Honor ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο κινητό με Dynamic Holographic σχεδιασμό

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 13:44
UPD:13:51
A- A A+
Η Honor πρόκειται πολύ σύντομα να αποκαλύψει την επόμενη σειρά smartphones, την σειρά Honor 20, η οποία θα είναι η πρώτη που θα ενσωματώνει Dynamic Holographic σχεδιασμό. 
 
Η νέα σειρά συσκευών θα περιλαμβάνει τις επόμενες ναυαρχίδες της εταιρείας και θα αποτελείται από τα μοντέλα Honor 20, Honor 20 Pro και Honor 20 Lite με το παγκόσμιο λανσάρισμα να προγραμματίζεται για την 21η Μαΐου στο Λονδίνο.  
 
Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει έως σήμερα η εταιρεία, με την χρήση του Dynamic Holographic στόχος είναι «η σύνδεση της μόδας με την τεχνολογία», ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η σειρά Honor 20 επανασχεδιάζει την εμπειρία του χρήστη, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο γυάλινο glassback. 
 
Με την ολοκλήρωση αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας, οι σχεδιαστές ένωσαν δύο επιφάνειες: η πρώτη είναι η γυάλινη, ενώ η δεύτερη είναι εκείνη που καλύπτεται με κάποιο από τα νέα χρώματα του Honor. Το αποτέλεσμα είναι ένα εφέ που δίνει βάθος κάνοντας τη σειρά να διαφέρει από τους προκατόχους της.
 
«Το σχεδιαστικό μας ήθος “Always Better” μπορεί να εντοπιστεί σε ό,τι δημιουργούμε. Για πρώτη φορά και για τη σειρά Honor 20, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά λεπτομερή και σύνθετη μέθοδο συναρμολόγησης. Για κάθε 100 glassbacks, μόλις 20 ικανοποιούν τις αυστηρές μας προϋποθέσεις. Παρά τις δυσκολίες που αυτή η πρόκληση παρουσιάζει, η Honor παραμένει αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει ένα glassback χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή. Θέλουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας», δηλώνει ο George Zhao, πρόεδρος της Honor.
 
Ενόψει της επίσημης ανακοίνωση έχει γίνει γνωστό ότι η σειρά Honor 20 θα προσφέρει μία οθόνη διαγωνίου 6,26 ιντσών με μια αναλογία οθόνης/συσκευής μεγαλύτερη του 91.6%. Σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη κάμερα 4.5mm στην οθόνη, η φωτογραφική εμπειρία της συσκευής αναβαθμίζεται χωρίς να θυσιάζει το αισθητικό της κομμάτι.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς