Ενημέρωση από τους υπουργούς Υγείας και Απασχόλησης ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2006 11:43
A- A A+

Ενημέρωση από τους υπουργούς Υγείας και Απασχόλησης για το θέμα της γρίπης των πτηνών και των εργασιακών σχέσεων αντίστοιχα, ζητούν οι 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού που μετέχουν στην επιτροπή Κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

Με σχετικές επιστολές τους προς τον πρόεδρο της επιτροπής Π. Αδρακτά, βουλευτές ζητούν να κληθεί ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να ενημερώσει την επιτροπή «για τη στρατηγική αντιμετώπισης των διαρκώς αυξανομένων προβλημάτων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και επίσης για την πορεία θωράκισης της χώρας από την είσοδο του ιού Η5Ν1 και των πιθανών μεταλλάξεων του».

Επίσης, ζητούν να κληθεί ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τις κινητοποιήσεις της ΟΤΟΕ, της ΓΣΕΕ και των ναυτεργατών, καθώς και για το πώς προτίθεται να χειριστεί τα θέματα των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού.

Από το ΠΑΣΟΚ, πρώτοι υπογράφοντες είναι οι βουλευτές Ευ. Βενιζέλος (Α’ Θεσσαλονίκης), Εύη Χριστοφιλοπούλου (Αττικής) και Τόνια Αντωνίου (Φθιώτιδας) ενώ από τον ΣΥΝ υπογράφει ο βουλευτής Αττικής Αθ. Λεβέντης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή