Φόρμουλα 1: Αλλάζει ή... βουλιάζει η Φεράρι

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 12:38
UPD:15:12
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Η Μερτσέντες δείχνει να τρέχει μόνη της στο ξεκίνημα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφού στους (τέσσερις) αγώνες που έχουν διεξαχθεί μετρά μόνο νίκες, έχοντας σε όλους και τη δεύτερη θέση!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον και ο συνάδελφός του στη γερμανική ομάδα, Βάλτερι Μπότας, δείχνουν ασυναγώνιστοι κι αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στους υπόλοιπους κατασκευαστές, προεξαρχούσης της Φεράρι.

Η Σκουντερία αποτελεί τον κυριότερο αντίπαλο της Μερτσέντες, αλλά με την εξέλιξη που έχει το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μαρανέλο φαντάζει ως ο φτωχός συγγενής της υπόθεσης.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας αποφάσισαν, λοιπόν, να τρέξουν στο γραν πρι της Βαρκελώνης με νέα μονάδα ισχύος, σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν τους Γερμανούς.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, είμαστε πίσω και πρέπει να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό» παραδέχθηκε ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας, Ματία Μπινότο.

«Η εξέλιξή μας θα είναι κλειδί και για τη συνέχεια της σεζόν, οπότε στη Βαρκελώνη θα έχουμε νέα μονάδα ισχύος με αυξημένη απόδοση και νέα λιπαντικά από τη Σελ, που εξελίξαμε από κοινού και περιμένουμε να μας δώσουν το κάτι παραπάνω», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις