Met Gala με θεατρικότητα και υπερβολή: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 20:15
UPD:20:31

Εκκεντρικές εμφανίσεις στο 71o Met Gala, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Φέτος το θέμα του gala ήταν το στιλ camp.

A- A A+

Στην camp αισθητική η οποία συνδέεται με την ειρωνεία, το χιούμορ, τη θεατρικότητα και την υπερβολή, ήταν αφιερωμένο το 71ο Met Gala, η σημαντικότερη φιλανθρωπική εκδήλωση στον χώρο της μόδας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής, καθώς και μεγιστάνες του πλούτου, έδωσαν το «παρών» στο Met Gala 2019.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν ουκ ολίγες φορές, όταν διέσχιζαν το κόκκινο χαλί – μεταξύ άλλων – η Λέιντι Γκάγκα που παρουσίασε τέσσερις θεατρικές πράξεις, η Κέιτι Πέρι, η Cardi B, η Κάιλι και η Κένταλ Τζενέρ, η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Για ακόμη μία χρονιά, σε ρόλο οικοδέσποινας ήταν η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, έχοντας στο πλευρό της η Λέιντι Γκάγκα, τον Χάρι Στάιλς, τη Σερένα Ουίλιαμς και τον Αλεσάντρο Μικέλε.

To Met Gala διοργανώθηκε πρώτη φορά το 1948 ως φιλανθρωπικός χορός. Σήμερα είναι μία από τις εκδηλώσεις στις οποίες συγκεντρώνονται τα περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή