Αεροδρόμια: Aπεργία των υπαλλήλων προσωπικού ασφαλείας (2)

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2006 20:12
A- A A+

Αναστάτωση στα αεροδρόμια, λόγω της απεργίας του προσωπικού στον έλεγχο των αποσκευών http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/03/1162134.htm .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Yπαλλήλων προσωπικού ασφαλείας Ελλάδας, Γιώργο Πλιατσικούρη, η 24ωρη απεργία που ξεκίνησε από τη μία το μεσημέρι, πραγματοποιείται ως μέσο πίεσης προκειμένου να ξεκαθαρισθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις συμβάσεις εργασίας υπαλλήλων.

Οπως διευκρίνισε, το έργο ελέγχου σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, εκτός από το «Ελ.Βενιζέλος» το είχε αναλάβει με διαγωνισμό η εταιρεία ICTS αλλά μετά το πέρας της σύμβασης, προκηρύχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 νέος διαγωνισμός.

«Παρά το γεγονός όμως ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο διαγωνισμός, η ΥΠΑ προχώρησε από προχθές σε απευθείας ανάθεση σε άλλη εταιρεία του έργου ελέγχων των αποσκευών μόνο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"» κατήγγειλε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πλιατσικούρης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι για τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, η εταιρεία ICTS έχει πάρει παράταση και οι υπάλληλοί της συνεχίζουν την εργασία τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή