Αήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Super League 2
Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 21:28
UPD:21:30
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι Θεσσαλονικείς  επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

A- A A+

Μετά από 55 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1964 (Παναθηναϊκός), ο ΠΑΟΚ γίνεται η δεύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος (από το 1959 που καθιερώθηκε η Α΄ εθνική) που καταφέρνει να κατακτήσει τον τίτλο αήττητος.

Οι Θεσσαλονικείς  επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον εφετινό «μαραθώνιο» χωρίς ήττα, σε αντίθεση με τους Ηπειρώτες που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Super League 2. Ο ΠΑΣ υποβιβάζεται μετά από 8 συνεχόμενα χρόνια στην Super League.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δυο διακοπές λόγω της ρίψης αντικειμένων από τους φίλους του ΠΑΣ, στο 62' η πρώτη και στο 88' η δεύτερη. Τελικά, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ξανάρχισε τον αγώνα, που λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε σε αρνητικό κλίμα, με εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ.

INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μετά από ένα «στείρο» από πλευράς φάσεων και γκολ πρώτο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 60΄ με το γκολ του Άκπομ, μετά την ασίστ του Πέλκα.

Είκοσι λεπτά μετά και πάλι με ασίστ του Έλληνα διεθνούς μέσου (από φάουλ αυτή την φορά), ο Σάκχοφ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο γήπεδο, με ωραία καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, εδραιώνοντας τη νίκη και το αήττητο της φετινής σεζόν.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις