«Εύλογο η κυβέρνηση να συγκεντρώνει στο μέσο της θητείας της την κριτική»

Συνάντηση της προέδρου της Βουλής με τον Πρωθυπουργό
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2006 11:52
A- A A+

Για την αυριανή τελετή στη Βουλή, με την οποία η εθνική αντιπροσωπεία θα τιμήσει τα πενήντα χρόνια γυναικείας ψήφου και γυναικείας συμμετοχής στο Κοινοβούλιο, αλλά και για τον γενικότερο προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου, συζήτησαν σήμερα ο Πρωθυπουργός με την πρόεδρο της Βουλής, Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα.

Σε ερώτηση για τη συμπλήρωση δύο ετών από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ, η πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως η κυβέρνηση στα δύο αυτά χρόνια ξεκίνησε και προχώρησε με σταθερά βήματα τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες είχε υποσχεθεί. «Εύλογο είναι στο μέσο του χρόνου να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες δυσκολίες και ασφαλώς την κριτική. Είμαι αισιόδοξη ότι θα πορευτεί σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο είχε εξαγγείλει», συμπλήρωσε η κ. Μπενάκη.

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση της MRB, όπου καταγράφεται προβάδισμα 1,1% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάρα πολλές δημοσκοπήσεις, οι οποίες είναι χρήσιμες ως εργαλεία και αποτυπώνουν κάποια συγκεκριμένη εικόνα μια δεδομένη στιγμή. Καλό να είναι να τις λαμβάνουμε υπόψη, να τις μελετούμε, αλλά, από κει και πέρα, αυτές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή