«Όρθια» για τον τίτλο η Λίβερπουλ

Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 23:57
UPD:05/05/2019 15:43
Action Images via Reuters/LEE SMITH

«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου κράτησε την Λίβερπουλ το γκολ του Οριγκί στο 86'.

A- A A+

«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου κράτησε την Λίβερπουλ ο Οριγκί.

Ο Βέλγος στράικερ πέρασε αλλαγή στο 72΄ και στο 86΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ των «κόκκινων, με το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 3-2 της Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και μία αγωνιστική πριν το φινάλε πέρασε ξανά στην κορυφή της Premier League με 94 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, που παίζει την ερχόμενη Δευτέρα (6/05) εντός έδρας με την Λέστερ, θα έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει και πάλι πρώτη και να «αγκαλιάσει» τον τίτλο.

Η Λίβερπουλ πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τους Φαν Ντάικ (13΄) και Σαλάχ (28΄), ωστόσο, οι «ανθρακωρύχοι» κατάφεραν ισάριθμες να ισοφαρίσουν με τους Ατσού (20΄) και Ροντόν (54΄).

Στο 69΄ τραυματίστηκε και αντικατστάθηκε ο Σαλάχ μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ντουμπράβκα και, πλέον, επικρατεί μεγάλη αγωνία στις τάξεις του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ για το αν θα προλάβει τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League με την Μπαρτσελόνα την προσεχή Τρίτη (7/05) στο Ανφιλντ.

Νωρίτερα η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Κάρντιφ και την καταδίκασε οριστικά σε υποβιβασμό, μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με πρωταγωνιστή (δύο γκολ) τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον, ενώ η Γουλβς κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Φούλαμ και να πάρει τη νίκη με 1-0.

Η Τότεναμ των εννέα παικτών ηττήθηκε στην έδρα της Μπόρνμουθ με 1-0 και, πλέον, κινδυνεύει να χάσει την 3η θέση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ακε στο 90ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις