«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 11:20
UPD:11:35
EPA/ANTONIO COTRIM

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζερεμί Ματιέ (Α).

A- A A+

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζερεμί Ματιέ.

Εκτός των εγχώριων δημοσιευμάτων και ο διεθνής Τύπος «μπλέκει» το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους «ερυθρόλευκους». 

Η γαλλική έκδοση του «Yahoo Sport» αναφέρει ότι ο 35χρονος έμπειρος στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, που προς το παρόν δεν έχουν τοποθετηθεί για την υπόθεση.

Με βάση το δημοσίευμα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα: «Ο Ζερεμί Ματιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα ενδιαφερόταν γι' αυτήν την ευκαιρία. Ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θα ήταν αντίθετος στην αποχώρησή του» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και μένει να φανεί εάν υπάρχει όντως θέμα Ματιέ στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντικές παραστάσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σοσό το 2002 και έπαιξε με τη φανέλα της ως το 2005.

Πήρε μεταγραφή στην Τουλούζ όπου αγωνίστηκε έως το 2009. Ακολούθησε η Βαλένθια, όπου έπαιξε για 5 χρόνια πριν τον αγοράσει η Μπαρτσελόνα μέχρι το 2017. Εδώ και δύο χρόνια φορά την φανέλα της Σπόρτινγκ, ενώ μετρά και 5 διεθνείς συμμετοχές.

Την τροπαιοθήκη του κοσμεί ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας με τη Σοσό το 2004, δυο πρωταθλήματα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα (2015, 2016), τρία Κύπελλα με τους Καταλανούς (2015, 2016, 2017), ένα Champions League (2015), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015) και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2016)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις