Γ. Παπανδρέου: «Δύο χρόνια ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε»

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2006 14:29
A- A A+

«Δύο χρόνια ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ.

Μιλώντας κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι οι προσδοκίες του ελληνικού λαού διαψεύστηκαν και πρόσθεσε ότι είναι φανερό ότι ο Πρωθυπουργός είχε μία κρυφή ατζέντα, ένα κρυφό πρόγραμμα, για το οποίο προεκλογικά δεν είπε τίποτα. Όπως υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου, το πρόγραμμα αυτό εξυπηρετεί τους ολίγους και εκλεκτούς, σε βάρος των πολλών και αδύναμων.

Ακούσαμε, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, περί μεταρρύθμεσεων, αλλά η ελληνική οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο, οι θεσμοί καταπατούνται από την κομματική αντίληψη για το κράτος, η κοινωνική συνοχή υπονομεύεται, τα δικαιώματα πλήττονται. Δύο χρόνια η χώρα είναι σε οπισθοδρόμηση, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι από τον χθεσινό απολογισμό της κυβέρνησης απουσίαζαν αναφορές στην απογραφή, το «βασικό μέτοχο», τους συμβασιούχους και τον «Καποδίστρια».

Παράλληλα, όπως επισήμανε, κάθε μέρα προστίθενται νέα στοιχεία αναλγησίας στην κυβερνητική πολιτική και χαρακτήρισε αμείλικτο τον απολογισμό διετίας της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο κόσμος, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό οι ευθύνες του είναι αυξημένες, καθώς, όπως είπε, «βρισκόμαστε σε μία νέα αφετηρία και μια νικηφόρα πορεία».

Το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, είναι σήμερα αξιόπιστη αντιπολιτευση και αύριο θα είναι αξιόπιστη κυβέρνηση, οπότε και αν γίνουν οι εκλογές.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή