Οι «Εκδικητές» αποφέρουν υπερκέρδη για τη Disney

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 08:00
UPD:17:56
A- A A+

Υπερκέρδη αποφέρει για την Disney η ταινία με τους υπερήρωες Avengers (Εκδικητές). Η ταινία, με τίτλο «Avengers: Endgame», σπάει τα ρεκόρ στο box office με τις πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως να υπολογίζονται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως σήμερα, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή του Πάσχα το κινηματογραφικό στούντιο.

Το «Endgame» συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 350 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη μεγαλύτερη αγορά ταινιών στον κόσμο. Το ποσό αυτό ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και το προηγούμενο ρεκόρ των 257,7 εκατομμυρίων δολαρίων που πέτυχε πριν από έναν χρόνο η ταινία «Avengers: Infinity War».

Σύμφωνα με τη Disney, το «Endgame», της θυγατρικής Marvel, κατέρριψε ρεκόρ για το Σαββατοκύριακο σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές.

Με την ταινία αυτή, η Disney δίνει μια κατάληξη σε μια δεκαετία γεμάτη υπερήρωες και 21 ταινίες. Το «Avengers: Εndgame», η 22η δημιουργία, αποτελεί την κορύφωση όλων των παράλληλων ιστοριών που εξελίσσονται στο κοινό σύμπαν της Marvel.

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος -ο οποίος αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας, ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών.

Ο Iron Man και o Captain America μαζί με τους καινούριους της παρέας, Captain Marvel και Ant-Man, θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν τα λάθη τους και να ξαναβάλουν το σύμπαν μας σε μια τάξη.

H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 11 χρόνια.  Μία συναρπαστική, καταιγιστική, συναισθηματική κατάληξη από τους αδελφούς Ρούσο, που επιφυλάσσουν μία αιφνιδιαστική τροπή στο ζενίθ αυτής της πρωτοφανούς επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς