Βλέπει... Ευρώπη η εξαιρετική Γουλβς

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 19:30
UPD:21:35
REUTERS/IAN WALTON
A- A A+

Η Γουλβς συνέχισε τη φετινή εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα και κρατά πια στα χέρια της την έβδομη θέση, που θα μπορούσε να δώσει στον κάτοχό της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «λύκοι» πέρασαν με 2-1 από το «Βίκαρατζ Ρόουντ» απέναντι στη Γουότφορντ και αν ο σημερινός αντίπαλός της ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι άλλωστε το φαβορί, τη νέα σεζόν θα παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σαουθάμπτον εξασφάλισε την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με το... αγγλικό 3-3 απέναντι στην Μπόρνμουθ, στο στάδιο «Σεντ Μέρις». 

Αντίθετα, η ήδη υποβιβασμένη Φούλαμ φαίνεται πως θα πάρει μαζί της στην Τσάμπιονσιπ την Κάρντιφ, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 στο «Κρέιβεν Κότατζ» με γκολ του Ράιαν Μπάμπελ στο 79΄. 

Νωρίτερα σήμερα, η Γουέστ Χαμ νίκησε με 1-0 την Τότεναμ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής και έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε στο νέο γήπεδο των «πετεινών» και ταυτόχρονα η πρώτη που έφυγε νικήτρια από αυτή την έδρα!

Το γκολ που έγραψε την Ιστορία αυτής της αναμέτρησης σημείωσε στο 67ο λεπτό ο Αντόνιο με ωραίο τελείωμα, μετά τη σέντρα του Αρναούτοβιτς από τη δεξιά πλευρά.

Τι σημαίνει η ήττα για την Τότεναμ; Πως παραμένει στους 70 βαθμούς και την τρίτη θέση, αλλά με ένα ματς λιγότερο ακολουθούν Τσέλσι (67 βαθμοί), Άρσεναλ (66β.) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (64β.).

Από την πλευρά της, η νικήτρια έφτασε στους 46 βαθμούς και διατηρεί κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την έβδομη θέση, με τη Γουλβς που την κατέχει να έχει 51 πόντους σε 35 παιχνίδια.

Αναλυτικά:

  • Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 0-1 (67΄ Αντόνιο) 
  • Γουότφορντ-Γουλβς 1-2 (49΄ Γκρέι - 41΄ Χιμένες, 77΄ Τζότα) 
  • Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 0-0 
  • Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ 3-3 (12΄ Λονγκ, 55΄ Γουόρντ, 67΄ Τάργκετ - 20΄ Γκόσλινγκ, 32΄, 86΄ Γουίλσον) 
  • Φούλαμ-Κάρντιφ 1-0 (79΄ Μπάμπελ) 
  • Μπράιτον-Νιούκαστλ 1-1 (75΄ Γκρος - 18΄ Πέρεθ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις