Β. Μεϊμαράκης: Χυδαίος ο Π. Πολάκης

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 09:01
UPD:12:20
SOOC/Alexandros Michailidis
A- A A+

Για «χυδαία επίθεση στα ΑμεΑ» έκανε λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να αποπέμψει τον κ. Πολάκη και υποστήριξε πως με τη στάση του ο πρωθυπουργός ταυτίστηκε με τον αναπληρωτή υπουργό.

«Ως Κρητικός αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλάει για το ‘αψύ ύφος των Σφακιανών. Είμαστε αψείς, αλλά είμαστε πολύ πολιτισμένοι» ανέφερε σχολιάζοντας τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός.

Σε παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι ο κ. Πολάκης έχει και υποστηρικτές ο κ. Μεϊμαράκης παρατήρησε πως «όταν είσαι χυδαίος έχεις και ακροατήριο χυδαίο».

Σε ερώτηση για την πρόταση απονομής Νόμπελ Ειρήνης στον Πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους πάντες να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ερωτηθείς για τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της Ν.Δ. τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πώς θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή