Το αποικιακό στιλ γίνεται το απόλυτο καλοκαιρινό trend

Cool comfort: Η χρονιά της dressy βερμούδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 08:35
In Icons We Trust
A- A A+

Η βερμούδα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, έμπαινε σε μία προσεγμένη γκαρνταρόμπα μόνο με τη μορφή μαγιό ή για πιο casual εμφανίσεις Σαββατοκύριακου.

Η νέα της ενσάρκωση, την κάνει απαραίτητο κομμάτι ενός καλού κοστουμιού.

IN ICONS WE TRUST

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust:

• Το μυστικό είναι να αντιμετωπίζουμε τη βερμούδα σαν ένα κλασικό κοντό παντελόνι. Η ραφή, το ύφασμα και τα patterns καθορίζουν το βαθμό σοβαρότητάς της.

• Οι περισσότεροι μεγάλοι οίκοι έδειξαν τη δική τους εκδοχή της βερμούδας σαν κοστούμι, η έξυπνη κίνηση όμως είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς της βερμούδας, όπως κάποιες καλές μάρκες streetwear, και να αναζητήσετε τις πιο «σοβαρές» εκδοχές που λάνσαραν φέτος. 

• Το ιδανικό μήκος για μία dressy βερμούδα είναι ακριβώς πάνω από το γόνατο. Όλα όμως εξαρτώνται και από το φάρδος της αλλά και το στιλ που επιθυμείτε να εκφράσει. 

• Βαμβακερά σακάκια, πόλο μπλουζάκια, αλλά και η κλασική τριπλέτα πουκάμισο – σακάκι – γραβάτα, είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για μία dressy βερμούδα. Το βαμβακερό t-shirt μέσα από σακάκι ταιριάζει σε πολύ νεαρές ηλικίες. Αλλιώς μοιάζει πρόχειρη επιλογή. 

• Τα oxfords ταιριάζουν πολύ με αυτή την εμφάνιση, όπως και τα μαλακά loafers. Επενδύστε στο καστόρι για την ιδανική εκδοχή.

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Βαμβακερό σακάκι και πουκάμισο Antony Morato, βαμβακερή βερμούδα Pepe Jeans, όλα διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Μεταξωτή γραβάτα Hackett. Διαθέσιμη από το Attica The Department Store.

Loafers από καστόρι, από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95- Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC PORTUGIESER CHRONOGRAPH. Διαθέσιμο στο http://www.iwc.com/en/retail/.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή