Ο παγκόσμιος αντίκτυπος για τον τίτλο του ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 11:50
UPD:11:54
Konstantinos Tsakalidis / SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε το γύρο του κόσμου, με ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και έγκυρες ιστοσελίδες, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, να εστιάζουν στην επιτυχία της μακεδονικής ομάδας.

Μια επιτυχία που ήρθε 34 χρόνια μετά το τελευταίο «σκουντέτο» του «Δικέφαλου» και το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τους απανταχού φίλους του συλλόγου.

Το Reuters ανέφερε ότι «ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα μετά 34 χρόνια» και το Associaded Press σημείωσε πως «οι φίλοι του ΠΑΟΚ γιόρτασαν το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια», ενώ παρουσίασε φωτογραφίες από τη φιέστα και τους πανηγυρισμούς.

Το γαλλικό πρακτορείο (AFP) έγραψε: «Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά μετά 34 χρόνια και τρίτη φορά στην Ιστορία του».

Η Gazzetta Dello Sport υπογράμμισε ότι «ο ΠΑΟΚ, του γιου Λουτσέσκου, είναι πρωταθλητής Ελλάδας μετά από 34 χρόνια», επισημαίνοντας πως «έσπασε την κυριαρχία της Αθήνας μετά από το 1988, όταν τον τίτλο είχε κατακτήσει η ΑΕΛ»

H Washington Post έγραψε «οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο μετά από 34 χρόνια» και η ισπανική AS σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ τον τίτλο στην Ελλάδα μετά από 34 χρόνια, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Τίτλος για τους Ισπανούς Κρέσπο και Κάνιας».

Η πορτογαλική A Bola τόνισε πως «ο Βιεϊρίνια μπήκε τραυματίας για να πανηγυρίσει τον τίτλο», ενώ η O Jogo έγραψε ότι «Ολιβέιρα και Βιεϊρίνια στην γιορτή τίτλου του ΠΑΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις