Βαθμό σωτηρίας ο Αστέρας στην Κρήτη

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 21:40
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

«Χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης (1-1).

Παρότι έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη η ομάδα από την Αρκαδία μπορεί να διασφαλίσει την παραμονή με «τρίποντο» επί του Πανιωνίου στο φινάλε ή εφόσον ο ΟΦΗ δεν νικήσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Τα πράγματα για τους Κρήτες έγιναν ακόμη δυσκολότερα και θέλουν οπωσδήποτε βαθμό ή, βαθμούς στο Περιστέρι για να ελπίζουν.

Το ματς στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα με το πέναλτι του Βαζ στο 17΄.

Η ομάδα του Χάιμερ Βέρα με το γρήγορο γκολ που πέτυχε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στον Αστέρα που «ψαχνόταν».

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες κατάφεραν στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς να ισοφαρίσουν με τον Τσιλιανίδη και να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα του αγώνα.

Μετά την ισοφάριση, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς όμως να απειλήσει, ενώ αντίθετα ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ στο 79΄, όταν το γυριστό σουτ του Γιακουμάκη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραβίδης έχασε τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, που όμως φεύγει χαμογελαστός από το Ηράκλειο, αφού γλίτωσε οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό και κρατάει την παραμονή στα χέρια του, εφόσον νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Πανιώνιο στην Τρίπολη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις