Football League: «Αγκαλιά» με την 2η θέση ο Απόλλων Λάρισας

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 17:04
UPD:17:08
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σημαντικότατο προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης της Football League, που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Super League, απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας έναντι του Πλατανιά.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος (29η), η θεσσαλική ομάδα επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 των Κρητών και ανέβηκε στην 2η θέση με διαφορά +2 βαθμών (54 έναντι 52) από το σημερινό της αντίπαλο. Οι Θεσσαλοί, μάλιστα, υπερτερούν και στην ισοβαθμία, καθώς το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στα Περιβόλια είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλων χρειάζεται έναν βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη, για να «σφραγίσει» τη δεύτερη θέση.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής πέτυχε ο Λουκάο με κεφαλιά μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ οι Χανιώτες είχαν δοκάρι στο 72΄ με τον Ποζατζίδη.

Η «αυλαία» της αγωνιστικής θα πέσει αύριο (22/04) με τους αγώνες Αιγινιακός-Κέρκυρα, ΑΟΧ Κισσαμικός-Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή-Ηρόδοτος, Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης και Ηρακλής-Βόλος.

Απόλλων Πόντου και Τρίκαλα πήραν άκοπα τους τρεις βαθμούς καθώς δεν έγιναν οι αγώνες με Σπάρτη και Αήττητο Σπάτων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις