Πιο κοντά στον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 16:34
UPD:16:37
Action Images via Reuters/JASON CAIRNDUFF
A- A A+

Το προβάδισμα που έχει για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League διατήρησε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη σημερινή της νίκη επί της Τότεναμ με 1-0 στο «Ετιχαντ» για την 35η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το «παρθενικό» γκολ του Φοντέν στη σεζόν, μόλις στο 5ο λεπτό από ασίστ του Αγουέρο, ήταν αρκετό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να πάρει το σπουδαίο «τρίποντο» και να βρεθεί ξανά στην κορυφή με +1 από την Λίβερπουλ, η οποία παίζει αύριο (21/04) στην Ουαλία με την Κάρντιφ κι έχει την ευκαιρία να πιάσει και πάλι... ρετιρέ.

Οι «πολίτες», όμως, έχουν ένα ματς λιγότερο, το εξ αναβολής της Μεγάλης Τετάρτης (24/04) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», που θα κρίνει εν πολλοίς την υπόθεση τίτλος. Σε περίπτωση νίκης το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα θα βεθεί «αγκαλιά» με το back to back (το είχε πάρει και πέρυσι), αντίθετα κι εφόσον δεν έχει αύριο (21/04) κάποια βαθμολογική απώλεια η Λίβερπουλ με την Κάρντιφ, τότε η ομάδα του Κλοπ θα είναι εκείνη που θα αποκτήσει το αβαντάζ.

 Οι «σπερς» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο, δεν τα κατάφεραν όμως και κινδυνεύουν στο φινάλε της 35ης αγωνιστικής να βρεθούν εκτός πρώτης τετράδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις